Spelers van TTV Vries!

Focus en plezier!

Een gezellige club!

Jeugd 1 van Actief Vries wint met 10-0!!

Geplaatst op: 30 september, 2018 om 21:12

Afgelopen zaterdag speelden Anna Rass, Sietse Dijt en Lennart van Oudekerken in Eelde tegen DTTC ’78 2. Lennart begon met een spannende 5-setter die hij met een sterke 5e set wist te winnen en daarna stonden Anna, Sietse en Lennart elk nog slechts 1 game af in de resterende 9 wedstrijden, waardoor er een geweldige 10-0 overwinning behaald werd! Doordat concurrent Vinkhuizen 2 ook met 10-0 won staan ze nog 1 punt achter, maar ze staan na 4 wedstrijden al wel 16 punten voor op de nummer 3. Volgende week wacht de kraker tegen Vinkhuizen 2 in Groningen!

Het verging de senioren allemaal een stuk stroever tijdens hun tafeltenniswedstrijden op vrijdagavond. Het vlaggenschip van Vries trad thuis aan tegen Buitenpost 2 en begon hoopvol aan de wedstrijd nadat de vorige twee wedstrijden in gelijke spelen waren geëindigd. Gijs v/d Bergh begon met een 5-setter die hij helaas nipt verloor, waarna Gert Jan Huiskes zijn eerste partij ook verloor. Wouter Emmens begon goed met een 2-0 voorsprong, maar kon dit niet doorzetten en verloor helaas in een 5-setter. Gert Jan en Wouter speelden nog een goede dubbel, maar moesten toch de tegenstanders feliciteren. De rest van de avond wist Gijs helaas geen potten te breken, maar wisten Gert Jan en Wouter gelukkig toch nog een winstpartij te pakken, al kostte het Wouter erg veel moeite in zijn laatste partij. Komende vrijdag mag dit team de eerste helft van de competitie afsluiten tegen ODI 1, de concurrent om de laatste plaats.

Wedstrijd Senioren Vries 1 in Yde

Wouter Emmens van team 1 in actie

Vries 3 had in Harkstede een nog mindere avond. Jelmer Emmens, Niek Hoendervanger en Souverain N’yudi verloren de eerste 9 wedstrijden van de avond, waar eigenlijk alleen de dubbel echt spannend werd. Jelmer wist gelukkig nog wel de eer te redden door de laatste partij van de avond in winst om te zetten

Ook team 6 speelde op vrijdagavond, maar dan in Groningen tegen GTTC 9. Jan Emmens wist de vorm van afgelopen maandag niet te halen en verloor al zijn partijen. Jan Oltkamp Groenwold en Rob Hoiting wisten gelukkig elk een partij te winnen, waardoor er nog twee puntjes mee terug naar Vries genomen konden worden.

Afgelopen maandag werden er ook twee thuiswedstrijden gespeeld in de Kamp in Vries. Hier traden Vries 3 & 6 aan tegen respectievelijk DTTC ’78 2 en Midstars 7. Vader en zoon J. Emmens, Jelmer in team 3 en Jan in team 6, wisten beide een zeer knappe hattrick te scoren op deze avond. Helaas wisten Alfons Brink en Niek (team3) en Majeed Almawazini en Rob (team 6) hier geen vervolg aan te geven, waardoor beide partijen met 7-3 verloren gingen. Zowel team 3 als team 6 moet volgende week en in de tweede helft van de competitie hard werken om directe degradatie te ontlopen.

Andere artikelen: