Spelers van TTV Vries!

Focus en plezier!

Een gezellige club!

Jeugd Actief Vries blijft dik winnen!

Geplaatst op: 30 september, 2018 om 21:09

Afgelopen zaterdag speelde Actief Vries 1 met veel succes uit tegen Nordic 1. Henk Weering en Anna Rass wisten met goed tafeltennis al hun tegenstanders te verslaan, al had Anna het wel erg lastig in haar wedstrijd tegen Cas. Sietse wist zijn eerste twee partijen vrij eenvoudig te winnen, maar waar Anna nog net wist te winnen van Cas, lukte het Sietse net niet. Henk en Anna wonnen ook het dubbelspel, waardoor er een mooie 1-9 overwinning op de borden stond. Souverain N’yudi won bij Argus 3, net als zijn teamgenoten, al zijn partijen en won dus met 10-0. Al met al groot succes bij de jeugd dus!

Bij de senioren loopt het allemaal wat stroever. Team 1 is ondertussen al wat gewend aan het niveau in de noordelijke 2e divisie en wist kampioenskandidaat Argus 2 knap op een gelijkspel te houden in Harkstede. Gert Jan Huiskes was afgelopen vrijdag onverslaanbaar en wist alle drie zijn partijen te winnen deze avond. Wouter Emmens begon met een verliespartij en verloor ook samen met Gijs v/d Bergh het dubbel, maar herstelde zich hierna goed en won zijn laatste twee partijen van de avond. Gijs had helaas zijn avond niet en verloor al zijn partijen, waardoor de wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel.

Team 3 is afgelopen week niet in actie gekomen, omdat de thuiswedstrijd is verplaatst naar maandag 24 september in de Kamp.

Team 5 speelde op woensdag in Delfzijl tegen Detac 2 en liep voor het eerst dit seizoen averij op. Souverain, Jelmer Haarman en invaller Marijke Gordijn verloren met 6-4. Souverain bleef erg knap ongeslagen tegen deze lastige tegenstander. Jelmer kwam tweemaal erg dichtbij, maar verloor deze beide partijen helaas in 5-en. Marijke wist wel haar steentje bij te dragen door 1 partij te winnen. Ondanks deze kleine nederlaag blijft dit team wel bovenaan staan in de competitie.

Team 6 speelde op vrijdagavond in Harkstede een inhaalwedstrijd tegen Argus 6. Majeed Almawazini, Rob Hoiting en invaller Klaas Postma wisten tegen dit sterke team van Argus helaas geen potten te breken en keerden met een 10-0 nederlaag huiswaarts. Zij spelen net als team 3 de thuiswedstrijd van afgelopen week op maandag 24 september in de Kamp in Vries.

Andere artikelen: