Jeugd tafeltennis Vries sluit seizoen goed af

Geplaatst op: 10 december, 2017 om 22:02

Afgelopen zaterdag speelde het jeugdteam van Actief Vries hun laatste wedstrijd uit tegen Vinkhuizen 2. Helaas moest kopman Souverain N’yudi deze wedstrijd aan hem voor bij laten gaan vanwege ziekte, waardoor Anna Rass, Henk Weering en Sietse Dijt speelden. Anna wist erg knap al haar wedstrijden te winnen. Spannend was het wel, want ze won nipt twee wedstrijden in vijf sets. Henk en Sietse speelden ook mooi tafeltennis en wonnen elk twee wedstrijden. Samen wonnen zij de dubbel in vijf sets, waarvan er drie sets voorbij de 10-10 gingen. In totaal werden er 6 vijfsetters gespeeld deze middag, waarvan er 5 aan de kant van Actief Vries vielen. Hierdoor werd de middag afgesloten met een mooie 2-8 overwinning.Hiermee is het eerste jeugdteam vijfde geëindigd in hun poule, maar heeft de competitie gelukkig met een mooie overwinning weten af te sluiten.

Wil je ook een keer komen tafeltennissen? Dat kan! Jong en oud is van harte welkom bij TTV Vries en iedereen mag drie keer gratis komen mee trainen. Voor meer info kun je mailen naar: secretaris@ttvvries.nl of neem een kijkje op onze website: www.ttvvries.nl.