Scholenkampioenschap Tafeltennis op 7 november!

Geplaatst op: 28 oktober, 2018 om 19:53

Op woensdag 7 november zal het scholenkampioenschap tafeltennis van de gemeente Tynaarlo gespeeld worden van 14:30 tot 16:30 in sporthal de Kamp in Vries voor de groepen 5 t/m 8. Aanmelden in teams van 2 voor het scholenkampioenschap kan via school met de flyer die je mee krijgt, maar kan ook door een mailtje naar secretaris@ttvvries.nl te sturen.

Als voorbereiding op het scholenkampioenschap hebben de trainers van TTV Vries en Actief Eelde van 30 oktober tot en met 2 november tafeltennisgymlessen gegeven aan de groepen 3 t/m 8 van het Oelebred, de Holtenhoek en de Vijverstee. De kinderen kunnen in deze lessen kennis maken met tafeltennis via leuke en uitdagende spelletjes, zoals groot tafeltennis, schuiftafeltennis, hoedjes verplaatsen, balansborden, crossbal overgooien en voor de oudere groepen natuurlijk ook gewoon tafeltennissen. Op vrijdagavond 2 november kan er nog geoefend worden voor het scholenkampioenschap bij TTV Vries. Van 18:45 tot 19:45 uur kan er vrijblijvend meegetraind worden in het Yders Hoes in Yde aan de Betmersweg 2.

Ook als je niet gaat deelnemen aan het scholenkampioenschap ben je van harte welkom om een keer mee te komen trainen! Aanmelden voor de training op 2 november kan via een mailtje naar secretaris@ttvvries.nl.

Op zondag 28 oktober speelden Souverain N’Yudi en Anna Rass van TTV Vries de voorrondes van de Nationale Jeugdmeerkampen in Harkstede. Souverain speelde bij de jongens Junioren en speelde hierin prima mee. Na een 3e plaats in de eerste poule moest hij spelen voor plek 9 t/m 12 en werd hij uiteindelijk 11e van de in totaal 21 deelnemers in zijn klasse. Anna speelde bij de meisjes kadetten en had slechts 3 tegenstanders. Ze wist haar 1e wedstrijd te winnen wat erg belangrijk was voor plaatsing voor de volgende ronde. In haar resterende twee wedstrijden liet ze zeer goed spel zien, maar moest ze wel haar meerdere erkennen in haar tegenstanders. Met haar 3e plaats heeft Anna zich geplaatst voor de volgende ronde van de Nationale Jeugdmeerkampen.