Senioren 3 en 5 van Tafeltennisvereniging Vries verliezen in titelstrijd.

Geplaatst op: 3 april, 2017 om 10:08

Afgelopen zaterdag speelden Actief Vries 1 en 2 hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen. In de kamp konden beide jeugdteams helaas geen overwinning boeken. Thomas Rass en Wouter Haarman wisten 2 punten binnen te slepen voor team 1 en Jeroen Gerding wist hier nog een 5e punt aan toe te voegen, waardoor een 5-5 resultaat tegen Delta Impuls 1 een feit was aan het einde van de middag. Team 2 had een offday en verloor met 3-7 van Argus 5. Anna Rass en Sietse Dijt wonnen beide een partij. Henk Weering wist ondanks erg spannende games geen enkelpartij te winnen, maar won wel samen met Anna de dubbelpartij. Een week eerder op zaterdag 25 april speelden de beginners van Actief Vries 3 twee wedstrijden in Assen. Jan Willem en Sanne Hartlief deden erg hun best, maar wisten helaas geen van beide wedstrijden te winnen. In de eerste wedstrijd wonnen ze allebei een wedstrijd, maar verloren nipt met 3-2 van TALO 1. In de tweede wedstrijd bleek Assen 5 een maatje te groot en verloren ze met 5-0. Ook de Senioren van Actief Vries hebben de afgelopen week hun best gedaan. Team 1 speelde op vrijdagavond in Siddeburen tegen DOTO 2. Gijs v/d Bergh was, zoals vaker dit seizoen, weer goed voor een hattrick. Hans Hoendervanger en Alfons Brink voegden hier allebei nog een winstpartij aan toe. Samen met het gewonnen dubbel van Alfons en Gijs vertrokken de mannen met een 4-6 overwinning huiswaarts. Actief Vries 3 speelde thuis tegen Oldambt 2 en kon bij een goed resultaat de koppositie overnemen. Na een goed begin stond team 3 met 2-1 voor en leek alles nog mogelijk, maar uiteindelijk werd de wedstrijd met 3-7 verloren. Jelmer Emmens haalde 2 punten binnen, Linda Kleiker 1 punt en Niek Hoendervanger helaas 0. Actief Vries 5 speelde op dinsdagavond thuis een zeer belangrijke wedstrijd in het gevecht om het kampioenschap tegen DTTC ’78 6. Wouter Haarman wist in deze wedstrijd al zijn partijen te winnen, maar Jan Emmens en Majeed Almawazini konden helaas niet volgen en verloren al hun partijen. Door deze 3-7 nederlaag is het waarschijnlijk DTTC die kampioen gaat worden. Actief Vries 6 speelde net als team 3 op vrijdagavond in Tynaarlo. Zij hadden tegen GTTC 10 echter nog minder in te brengen dan team 3 tegen Oldambt 2. Jelmer Haarman en Elles Molendijk wisten samen het dubbel te winnen, maar verder wisten zij, net als Geert-Jan Mulder, geen enkele partij in winst om te zetten.