TTV Vries organiseert jubileumtoernooi voor inwoners uit Vries

Geplaatst op: 7 januari, 2018 om 22:09

Tafeltennisvereniging Vries is druk bezig met de voorbereidingen voor haar jubileumtoernooi op zaterdag 17 februari. Dit organiseren wij omdat de vereniging dit jaar 40 jaar bestaat. Het toernooi wordt niet alleen georganiseerd voor eigen leden, oud leden en leden van regio Noord van de bond, maar ook voor inwoners uit Vries. Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom. Het toernooi begint om 09.30 uur en de verwachte eindtijd is 16.00 uur. Wat het zeker een uniek evenement maakt, is dat er als side event Black Light Tafeltennis gespeeld kan worden in een-derde deel van de zaal. Dit deel wordt verduisterd en door middel van Black Light lampen en speciale tape lichten alleen de bovenkant van het netje en de tafelranden op. Daarnaast wordt er ook met speciale Black Light ballen gespeeld, waardoor ook de bal zichtbaar is. Het Black Light tafeltennis is naast het toernooi en daar kan vrij getafeltennist worden door deelnemers en toeschouwers mits zij sportschoenen dragen. Sportkleding wordt ook aanbevolen. Het jubileumtoernooi wordt gehouden in Sporthal De Kamp aan de Oosterkampen 1 in Vries op zaterdag 17 februari. Voor meer informatie of opgave kan er gemaild worden naar: toernooi@ttvvries.nl.

Poster Jubileum Toernooi TTV Vries