Spelers van TTV Vries!

Focus en plezier!

Een gezellige club!

TTV Vries wint 4 bekers in het weekend!

Geplaatst op: 17 december, 2018 om 14:05

Op zaterdag 15 december vertrokken maar liefst 8 leden van TTV Vries naar het Talo kersttoernooi in Loppersum om te tafeltennissen en tussendoor heerlijk te genieten van de traditionele snert!

Anna Rass wist als enige jeugdspeler van Vries 2e te worden in haar poule, waardoor ze door was naar de finalepoule. In de finalepoule verloor ze helaas haar beide partijen, maar de 3e plaats kon ze niet meer verliezen en dus heeft ze een mooie beker gewonnen!

Bij de senioren wisten Jan Oltkamp Groenwold en Marijke Gordijn respectievelijk 3 en 1 wedstrijden te winnen van hun in totaal 6 partijen en kwamen daarmee niet door hun poule heen in de G-licentie klasse. In deze zelfde klasse kwam Wouter Haarman ongeslagen door zijn poule door onder andere van zijn moeder Marijke te winnen! In de halve finale kwam hij helaas net te kort, waarna hij ook de troostfinale niet wist te winnen en dus helaas geen prijs won.

In de F-licentie klasse kwamen Souverain N’yudi en Linda Kleiker beide niet door de poule heen met respectievelijk 3 en 2 overwinningen wat erg knap is, omdat ze beide nog een G-licentie hebben. Thomas Rass verloor in dezelfde klasse 1 wedstrijd in de poulefase, waardoor hij doorging naar de halve finale. In de halve finale kwam hij 2-1 achter, maar daarna ging hij een stuk beter spelen en wist hij de resterende games met 11-3 en 11-2 te winnen! Vervolgens wist Thomas de finale ook vrij gemakkelijk te winnen en zo kampioen te worden van de F-klasse!

Wouter Emmens speelde een zeer sterk toernooi in de E-licentie klasse en won zijn eerste 5 partijen. Zijn laatste partij was een onderling duel om de 1e plaats in de poule en in deze zeer spannende wedstrijd verloor hij helaas nipt in de 5e set. Hij was echter wel tevreden en mocht een mooie beker voor de 2e plaats in ontvangst nemen!

Souverain en Anna hadden echter nog niet genoeg getafeltennist en speelden op zondag ook nog het jeugdranglijsttoernooi in Assen. Souverain begon wat nerveus, maar wist wel 4 van zijn 5 poulewedstrijden te winnen en daarmee 2e in de poule te worden. In de kwartfinale won hij erg knap van de nummer 1 geplaatst, maar in de halve finale was de koek helaas op. Anna begon zonder verwachtingen aan haar toernooi, omdat ze als 3e was geplaatst in een poule van 4. Ze speelde echter erg goed en won haar 1e twee partijen met goed spel en met behulp van de coaching van broer Thomas. Toen ze haar laatste partij moest spelen wist ze al dat ze eerste was en dat ze dus haar tweede beker van het weekend had gewonnen! Deze laatste partij kon ze daardoor lekker ontspannen spelen en deze wist ze ook nog te winnen! Zo werd ze dus kampioen van de meisjes kadetten en daarmee wint ze haar B-licentie, gefeliciteerd!