Spelers van TTV Vries!

Focus en plezier!

Een gezellige club!

Over de vereniging

De vereniging bestaat uit jeugdleden en senioren van alle niveaus. Zowel recreanten als competitie spelers, jong en oud. Het aantal senioren dat traint en competitie speelt is redelijk stabiel rond de 15 spelers. Het aantal jeugdspelers is momenteel wat minder maar door het organiseren van tafeltennis in de gymlessen en het scholenkampioenschap proberen we dit aantal weer op peil te brengen. Om de jeugd de kans te bieden veel te spelen en te leren wordt er nauw samengewerkt met andere tafeltennisverenigingen in de regio. De trainingen van TTV Vries en Actief Eelde staan open voor elkaars spelers die meer willen trainen. Sinds 2019 heeft TTV Vries ook een Oldstars groep. Rond de twintig tot vijfentwintig spelers van 50 jaar en ouder van alle niveaus spelen onder leiding van de trainer op woensdagochtend een leuk spelletje tafeltennis. Deze nieuwe ontwikkeling werd mogelijk gemaakt door hulp van de bond en het Ouderenfonds en is erg succesvol.

Sinds het najaarsseizoen 2016 spelen alle jeugd en seniorenteams van Actief Eelde en TTV Vries gezamenlijk onder de naam “Actief Vries”. De teams zijn gemixt met spelers van beide verenigingen. Op deze manier is het mogelijk gemaakt om iedereen op zijn/haar eigen niveau competitie te laten spelen. De speellocaties van de verschillende teams zijn wel verschillend; op dit moment spelen de jeugdteams afwisselend in de sporthal De Kamp in Vries en in de nieuwe sporthal Groote Veen in Eelde op zaterdag om 13:30u. De 6 seniorenteams spelen competitie in gymzaal Tynaarlo (op vrijdag om 20:00u) of in sporthal Groote Veen (op donderdag om 19:45u).

De vereniging is actief in het organiseren van tafeltennisactiviteiten binnen en buiten de vereniging. Zo wordt er regelmatig meegedaan aan sportpret en sportinstuiven, wordt er tafeltennisles verzorgd in de gymlessen van de basisscholen en organiseren we korte cursussen en een scholenkampioenschap

Privacybeleid:

Privacybeleid