Spelers van TTV Vries!

Focus en plezier!

Een gezellige club!

Oldstars

Sinds 2019 heeft TTV Vries ook een Oldstars groep. Rond de twintig tot vijfentwintig spelers van 50 jaar en ouder van alle niveaus spelen onder leiding van Koen Molenwijk op woensdagochtend een leuk spelletje tafeltennis. Deze nieuwe ontwikkeling werd mogelijk gemaakt door hulp van de bond en het Ouderenfonds en is erg succesvol. De spelers zijn lid van de vereniging en van de bond en betalen contributie via een strippenkaartsysteem. In de pauze is er tijd voor een gezellig kopje koffie samen.

27 maart 2019 kick-off Oldstars tafeltennis met een clinic van Bettine Vriesekoop. Zie hier een mooie impressie:

Het ouderenfonds en de NTTB stimuleren verenigingen om Oldstars tafeltennis op te zetten

Het ouderenfonds heeft in Corona tijd een Oldstars radio initiatief gestart: Podcasts die je op ieder moment kunt beluisteren:

Het succes van de Oldstars in Vries is niet onopgemerkt gebleven: