Spelers van TTV Vries!

Focus en plezier!

Een gezellige club!

Lid worden

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Van jong tot oud, man of vrouw en voor ieder niveau is tafeltennis een fantastische sport. U bent van harte welkom om drie keer mee te trainen (twee keer voor Oldstars) om te zien of tafeltennis iets voor u is. Daarna beslist u of u lid wilt worden. Leden van t.t.v. Vries worden automatisch aangemeld bij de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) voor een basislidmaatschap. Lidmaatschap van de vereniging gaat men aan voor een periode van een half jaar (jan. t/m juni en juli t/m dec.) met stilzwijgende verlenging voor het daaropvolgende half jaar.

Het aangemelde lid blijft contributie verschuldigd aan de vereniging tenzij schriftelijk of via de mail is opgezegd bij de penningmeester van de vereniging tenminste één maand voor 1 juli of 1 januari. Van alle leden wordt verwacht dat zij actief deel zullen nemen aan acties ten behoeve van de clubkas. Seniorleden en ouders van competitie spelende jeugdleden zullen gevraagd deel te nemen aan een commissie of aan coachingsactiviteiten.

Contributie:

 

Denkt u erover om zich aan te melden bij TTV Vries en wilt u drie keer gratis mee komen trainen? Gebruik dan s.v.p. onderstaand formulier of neem contact op via het contactformulier.

Naam *

Voornaam

Achternaam

Adres *

Woonplaats *

Postcode *

Geboortedatum *

Telefoonnummer *

E-mail adres *

Overige informatie

* Velden met een ster zijn verplicht