Oldstars Tafeltennis Vitaal Vries groot succes!

Sinds een aantal weken is er op woensdagochtend in sporthal de Kamp in Vries een tafeltennisgroep onder begeleiding van een gediplomeerde trainer voor mensen van 50 jaar en ouder. Deze groep is met groot succes van start gegaan met een clinic van Bettine Vriesekoop op 27 maart. Elke woensdagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur inclusief een pauze met koffie of thee wordt er getafeltennist door een groep van ongeveer 10 tot 16 spelers waarbij gezelligheid in combinatie met beweging voorop staat. Er zijn nog een aantal plekken vrij in deze zeer diverse groep. Er zijn zowel beginners als ervaren spelers en ook de leeftijd varieert van rond de 50 tot in de 80.

Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u contact opnemen met Marijke Gordijn (marijke@ttvvries.nl of 0592-543703).

Tafeltennisvereniging Vries, die deze groep organiseert, is ook een vereniging met jeugd- en seniorleden die zowel recreatief als in competitieverband tafeltennis spelen. Zij trainen op maandagavond in de Kamp. Jeugd van 18:00 uur tot 19:30 en volwassenen van 19:30 uur tot 21:00 uur. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kunt u ook contact opnemen of kom gerust een keer langs bij de training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.