Alleen maar overwinningen bij Tafeltennisvereniging Vries!

Afgelopen zaterdag reisde ons eerste jeugdteam af naar Appingedam om daar te spelen tegen het eerste jeugdteam van DTTC ’78. Anna Rass had niet de topvorm van de avond ervoor, maar wist wel 1 van haar twee spannende 5-setters in winst om te zetten. Ruben Handl verloor zijn eerste partij van de middag, maar stelde daarna orde op zaken met twee overwinningen. Henk Weering was de man of the match met een zeer knappe hattrick. Het dubbel van Henk en Anna werd helaas verloren, maar de 4-6 overwinning was een feit! Nadat dit team de competitie vorige week ook al was begonnen met een overwinning moeten ze nu een maand wachten tot de volgende wedstrijd. Even flink trainen dus!

Afgelopen vrijdag werden in Tynaarlo voor de tweede keer dit seizoen de thuiswedstrijden afgewerkt van Actief Vries 1, 2 & 5. Het eerste team wist na de 4-6 nederlaag van vorige week dit keer een beter resultaat neer te zetten tegen Buitenpost 3. Harry Kruizenga kwam de hele avond niet in de problemen en won alle drie zijn partijen met 3-0. Hij won ook samen met Wouter Emmens het dubbelspel. Wouter begon zijn avond met een zwaar bevochten zege en wist hier later nog een overwinning aan toe te voegen. Gert Jan Huiskes voegde hier ook nog een mooie overwinning aan toe en was helaas net als vorige week ongelukkig in een spannende 5-setter. Bij elkaar leverde dit een mooie 7-3 overwinning op.

Het tweede team wist zich ook te verbeteren ten opzichte van de voorafgaande week. Na de 7-3 overwinning van vorige week werd het nu zelfs 9-1 tegen Oldambt 2. Linda Kleiker begon de avond met een nederlaag, maar verder werden alle wedstrijden relatief eenvoudig gewonnen. Het dubbel werd gewonnen door Souverain N’yudi en Thomas Rass, die beiden dus net als vorige week een hattrick scoorden!

Actief Vries 5 is het meest constante team te noemen, want na de 6-4 overwinning van vorige week werd er afgelopen vrijdag weer met dezelfde cijfers gewonnen. Anna Rass speelde een prachtige wedstrijd en won al haar wedstrijden en het dubbelspel met Jan Oltkamp Groenwold. Bij haar laatste wedstrijd moest ze wel tot het gaatje gaan, maar op de beslissende punten in de 5e set hield ze haar hoofd koel. Jan Oltkamp voegde hier twee mooie overwinningen aan toe, waarvan zijn eerste ook erg spannend was. Jan Emmens kon helaas weinig potten breken, maar speelde wel prima. Na deze 6-4 overwinning staat dit team op een mooie 2e plaats in de 4e klasse, erg knap als net gepromoveerd team!

Anna in actie
Rubben in actie
Henk in actie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.