Jeugd TTV Vries start competitie met gelijkspel

Afgelopen zaterdag reisde jeugd Actief Vries 1 af naar Appingedam en begon de competitie tegen DTTC ’78 1. Henk Weering wist zich knap staande te houden in de eerste klasse, waar dit team naar gepromoveerd is, en won al zijn enkelpartijen. Lennart van Oudekerken en Sietse Dijt voegden hier ieder nog een winstpartij aan toe.

Het dubbel van Henk en Sietse ging in een spannende vijfsetter naar het team uit Appingedam. Eindstand: 5-5. Gisteren vertrokken team 1 en team 5 naar Oldambt om daar tegen team 1 en 5 te spelen.

Bij team 1 bleven Gert Jan en Wouter met goed spel ongeslagen tegen de altijd lastige mannen van Oldambt 1. Thomas had wat meer moeite, maar won zijn eerste partij en kwam daarna nog wel in de buurt, maar moest toch zijn tegenstanders feliciteren. Door het gewonnen dubbel van Thomas en Wouter is team 1 met een prachtige 2-8 overwinning begonnen aan de competitie!

Bij team 5 ging het helaas andersom. Marijke wist na haar 1e verloren partij met goed spel twee wedstrijden te winnen, maar Rob en Jan Emmens kwamen er niet aan te pas. Al kwam Jan met twee 5-setters nog wel in de buurt. Dit team is dus helaas met een 8-2 nederlaag begonnen. Volgende week beter! Na de wedstrijden was het nog gezellig nazitten in de kantine!

Actief Vries 4 kwam niet in actie, omdat zij de eerste week vrij waren doordat ze in een onvolledige poule zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.