Corona update

We kunnen blijven trainen mits de 1,5 meter afstand gewaarborgd wordt en er in groepjes van max. 4 personen getraind wordt. Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober geldt tot nader bericht het volgende:

De competitie is opgeschort en de toernooien zijn afgelast.

Voor/na de training geldt het volgende:

  • Draag een mondkapje bij binnenkomst totdat de training begint en draag deze als de training is afgelopen.
  • De kleedkamers, douches, kantines zijn gesloten: kom omgekleed naar de training.

Tijdens de training:

  • Er wordt niet gedubbeld
  • Onze trainer Koen deelt iedereen in groepen van 4 (of minder) in. Dit omdat de regel is dat je met max. 3 andere mensen mag sporten. Deze 4 mensen blijven dan ook in dat centrecourt en tegen elkaar spelen gedurende de training en warming-up. Dit is de regel van het RIVM en de NTTB en deze volgen we daarom. Hiermee worden te veel contacten voorkomen.
  • Geen koffiepauze bij de Oldstars

We begrijpen natuurlijk dat dit vervelend is tijdens het trainen en ook voor Koen is het even puzzelen. We vragen daarom ook voor jullie begrip hiervoor en om jullie tijdig af te (blijven) melden in de daarvoor bestemde training whatsappgroepen. Op deze manier hopen we veilig te kunnen blijven tafeltennissen.