Groninger Kampioenschappen Tafeltennis in Vries

In het weekend van 12 t/m 14 januari 2024 organiseert Tafeltennisvereniging Vries voor de tweede keer de Groninger Kampioenschappen Tafeltennis in de Kamp in Vries. Heel bijzonder, want de ‘Groninger kampioenschappen’ worden gehouden in Drenthe! Dit komt omdat TTV Vries competitie speelt in de provincie Groningen.

Op de vrijdagavond, 12 januari, komen vanaf 19.30 uur de veteranen in actie. Ook niet-tafeltennissers zijn van harte welkom deel te nemen aan dit toernooi mits zij 35 jaar of ouder zijn. Lijkt het je leuk mee te doen? Mail naar gk@nttbnoord.nl

Uiteraard is sporthal De Kamp het hele weekend open voor publiek. U bent van harte welkom om de snelste balsport ter wereld te aanschouwen! Het toernooi begint op vrijdagavond om 19:30 uur als de Veteranen het tegen elkaar opnemen. Op zaterdag volgen vanaf 09:00 uur de Jeugd, de OldStars en de G-tafeltennissers. Op zondag sluiten de senioren het toernooi af, zij starten om 09:00 uur en de finales worden verwacht rond 16:00 uur.