Tafeltennis jeugdwedstrijden in de Kamp in Vries

Sinds dit seizoen heeft tafeltennisvereniging weer een jeugdteam in de competitie. Afgelopen zaterdag kwamen Bram Lansink en Thijs ter Braak in actie waarbij de hele poule in de Kamp speelde. Medespeler Hannah Koekoek kwam ook nog gezellig een balletje slaan en telde een dubbelwedstrijd. De opzet van de Table Stars competitie zorgt ervoor dat er een gezellige sfeer is. Teams uit Siddeburen, Middelstum, Harkstede en Hoogeveen reisden af naar Vries om daar allemaal 2 wedstrijden te spelen.

Namens TTV Vries kwamen Bram en Thijs als eerste in actie tegen DOTO 2 uit Siddeburen. Deze wedstrijd ging erg voortvarend voor de beide jongens uit Vries en zij wisten met maar liefst 4-1 te winnen door de ballen goed te variëren op de tafel. Alleen Bram verloor een wedstrijd met een spannende 14-12 in de beslissende game. Na de pauze kwamen zij in actie tegen de jongens van Reflex ’65 3 uit Hoogeveen. Bram wist helaas geen potten te breken tijdens deze wedstrijd, maar zorgde samen met Thijs voor een winstpartij tijdens het dubbelspel. Thijs speelde deze dag erg goed en wist knap al zijn wedstrijden te winnen. De uitslag van de tweede wedstrijd was: 3-2. Met nog twee wedstrijden op het programma staat het jeugdteam van TTV Vries op een vijfde plaats. Desondanks wordt er elke keer met veel plezier getafeltennist. Lijkt het jou ook leuk om te tafeltennissen? Elke maandag van 18-19 uur tafeltennist de jeugd in Sporthal de Kamp in Vries. Kom gerust een keertje kijken of een balletje mee slaan. Batjes zijn bij de vereniging aanwezig. Ook voor volwassenen en OldStars (55+) is tafeltennis heel leuk en geschikt. Op maandag van 19.30-21 uur spelen de volwassenen en op woensdagochtend de OldStars van 9.30 – 11 uur in sporthal de Kamp. Vrij spelen is elke donderdagavond van 19.30 – 21 uur. Voor meer informatie kan je contact opnemen met: secretaris@ttvvries.nl