Senioren TTV Vries 3 & 5 doen goede zaken in Tynaarlo!

Op vrijdagavond speelden voor de vierde en laatste maal dit seizoen alle drie de teams van TTV Vries thuis in de gymzaal in Tynaarlo.

Team 1 speelde tegen Emmen 2 en had een marge van 5 punten om de tweede plaats te verdedigen. Zonder kopman Harry Kruizenga werd het echter een zware avond. Het dubbelspel werd nipt gewonnen door Gert Jan Huiskes en Wouter Emmens, maar verder was er weinig positiefs te vermelden. Linda van der Veen en Wouter kwamen deze avond niet in de buurt van een overwinning. Gert Jan bood meer tegenstand, maar verloor zijn eerste partij nipt in 5 sets. Bij een 1-8 achterstand wist hij gelukkig nog wel de schade te beperken en een winstpartij binnen te slepen.

Op de tafel hiernaast speelde het 3e team tegen twee spelers van hekkensluiter Tjuchem 2. Linda Kleiker, Gijs van den Bergh en Souverain N’yudi lieten geen spaan heel van deze twee mannen en wonnen eenvoudig met 10-0.

Team 5 speelde de kampioenswedstrijd van de 5e klasse poule B tegen WTTC 3 dat aantrad zonder hun kopman Christiaan Sterenborg. Majeed Almawazini en Anna Rass waren goed op dreef en wisten zonder al te veel problemen beide een hattrick te scoren en ook het dubbelspel samen in winst om te zetten! Jan Oltkamp Groenwold zat er deze avond iets minder in, maar hij voegde hier nog wel 1 winstpartij aan toe, waardoor er een prachtige 8-2 overwinning werd behaald. Na dit mooie resultaat heeft dit team nog 2 punten nodig in de laatste wedstrijd van het seizoen om het kampioenschap officieel te maken!

Het eerste jeugdteam speelde zaterdag in Buitenpost tegen de koploper. Henk Weering en Anna Rass waren niet opgewassen tegen het geweld van de aanstaand kampioen. Souverain N’yudi liet zich van zijn beste kant zien en wist alle drie zijn wedstrijden zonder gameverlies te winnen! Na deze 7-3 nederlaag staat Actief Vries 1 op een mooie 2e plaats in hun eerste seizoen Noordelijke divisie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.