Groninger kampioenschappen tafeltennis in Vries

In het weekend van 26 t/m 28 augustus organiseert Tafeltennisvereniging Vries de Groninger kampioenschappen tafeltennis in de Kamp in Vries. Heel bijzonder, want de ‘Groninger kampioenschappen’ worden gehouden in Drenthe! Dit komt omdat TTV Vries competitie speelt in de provincie Groningen.

De Kamp is dat hele weekend open voor publiek. U bent van harte welkom om de snelste balsport ter wereld te aanschouwen! Daarnaast is er ook ruimte om als niet-tafeltennisser deel te nemen aan het onderdeel de Open Veteranen (35 jaar en ouder) op vrijdagavond 26 augustus (start om 19.30 uur en zaal open om 18.30 uur). Opgeven via: gk@nttbnoord.nl.

Voor de Unified (dubbel met G-spelers) is de organisatie nog op zoek naar reguliere spelers die op zaterdag 27 augustus mee willen doen (vanaf 9 uur). Opgeven: gk@nttbnoord.nl

Het programma ziet er verder als volgt uit, waarbij de start op zaterdag en zondag om 9 uur is:

  • Vrijdagavond 26 augustus: Open Veteranen
  • Zaterdag 27 augustus: OldStars, Jeugd, Unified (G-spelers en dubbel met G-spelers)
  • Zondag 28 augustus: Senioren