Scholenkampioenschap tafeltennis vrijdagmiddag 10 maart

Tafeltennisvereniging Vries organiseert op vrijdagmiddag 10 maart van 14.15 uur tot 17 uur de scholenkampioenschappen tafeltennis voor de scholen in de kernen Vries en Zuidlaren. Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 kunnen hieraan meedoen en zich hiervoor opgeven. Er wordt, net als voorgaande edities, gespeeld in duo’s waarbij er gestreden wordt om prijzen en de wisselbeker. Daarnaast zal ook de tafeltennisrobot aanwezig zijn.

Voorafgaand aan de scholenkampioenschappen kan er geoefend worden bij TTV Vries. Alle geïnteresseerden mogen 3 keer gratis meedoen op de maandagavond van 18-19 uur in Sporthal de Kamp. Batjes zijn bij de vereniging aanwezig.

Opgeven voor de scholenkampioenschappen tafeltennis kan per mail naar: secretaris@ttvvries.nl onder vermelding van de beide namen van het duo, de school en in welke groep je zit.