Geslaagde clubkampioenschappen TTV Vries

Gisteravond, op 30 juni, werd in de Kamp in Vries gestreden tijdens de clubkampioenschappen van TTV Vries.
De jeugd trapte de avond af met 4 deelnemers. Eerst werden er meerdere tafeltennisonderdelen doorlopen waarna zij met elkaar de strijd aan gingen in een poule van 4. Uiteindelijk wist Thijs ter Braak de wisselbeker bij de jeugd te bemachtigen door al zijn wedstrijden te winnen. Nora Volkers werd tweede, gevolgd door Hannah Koekoek. Bram Lansink werd 4e. Alle jeugddeelnemers ontvingen een mooie medaille als aandenken.

Na de jeugd gingen de senioren van start in de A- en B categorie.
11 deelnemers deden mee aan de B-categorie in 2 poules. Uiteindelijk werd in de kruisfinales het podium bepaald. Jan Emmens wist de halve finale te winnen van Niek Hoendervanger en Jan Damkat won zijn halve finale van Annemiek ten Caat. In de wedstrijd om de 3/4e plaats wist Niek aan het langste einde te trekken en sleepte een 3e prijs binnen. Jan Damkat won de finale in 4 games van Jan Emmens en sloot met deze wedstrijd de avond af. In de A-categorie werd een finalepoule gespeeld met 6 deelnemers waarbij uiteindelijk in de laatste wedstrijd bepaald werd dat Koen Molewijk de grote winnaar werd van de wisselbeker van de senioren door al zijn wedstrijden te winnen. Wouter Emmens werd 2e en verloor zijn enige partij van Koen. Thomas Rass sloot het erepodium met nette 3e prijs.